Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer

Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid

Schakel over naar de toekomst
van autorijden

 • Hoogste efficiency in zijn klasse
 • Emissievrije elektrische actieradius van meer dan 50 km
 • Onbeperkte actieradius
 • BEGIN 2018 IN DE SHOWROOM
A
IONIQ PLUG-IN HYBRID €29.995,-
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!

Deze taxatie wordt mogelijk gemaakt door Hyundai Motor Netherlands b.v. en is geheel gratis. De door jouw verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. Je ontvangt per e-mail een offerte van jouw Hyundai-dealer, waarbij voor de taxatie van je huidige auto de Autotelex Koerslijst als richtlijn is genomen, is gekeken naar de actuele vraag en het aanbod op de regionale markt en waarbij de Hyundai-dealer aanneemt dat jouw auto in goede staat verkeert. Zaken die daarnaast bij het bepalen van de offerte een grote rol spelen zijn o.a. leeftijd, kilometerstand en onderhoudshistorie. Indien jouw huidige auto niet in goede staat verkeert en/of de onderhoudshistorie en kilometerstand niet naar verwachting is, kan het inruilvoorstel door de Hyundai-dealer worden aangepast naar de werkelijke waarde van jouw huidige auto. Met het accepteren van de voorwaarden geef je aan dat je de voorwaarden begrijpt en aanvaardt.

×

Rijden zonder enige stress

Via de schakelaar kies je eenvoudig de volledig elektrische modus; emissievrij en met een actieradius van meer dan 50 kilometer. Schakel de hybridemodus in om te profiteren van de onbeperkte actieradius. Je komt overal waar je maar wilt, zonder zorgen over de actieradius. En onderweg kun je overal stoppen en met de laadkabel de batterij bijladen om het elektrische bereik optimaal te benutten. Rijden in een Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid is rijden zonder enige stress.

Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid highlight
Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid highlight
Vloeiend

Opvallende designaccenten zijn geïntegreerd in de vloeiend gevormde carrosserie.

Aerodynamisch

De ranke Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid klieft soepel door de lucht; hij heeft een luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,24.

Aerodynamisch

De Hyundai IONIQ is meer dan alleen aantrekkelijk. Met een luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,24 doorklieft hij moeiteloos de lucht.

Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid

Het beste van twee werelden

Automotoren - Hyundai Ioniq

1.6 Kappa
GDi-benzinemotor
Zestraps DCT
automatische transmissie
44,5 kW
elektromotor

Beide motoren in de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid werken optimaal samen. Het gecombineerde vermogen van de 1.6 GDI-benzinemotor en de elektromotor bedraagt maar liefst 104 kW (141 pk). Als de omstandigheden daarom vragen, werken ze ook onafhankelijk van elkaar. Overschakelen van volledig elektrische aandrijving naar hybrideaandrijving of aandrijving door uitsluitend de benzinemotor verloopt vrijwel onmerkbaar. In de volledig elektrische modus kan de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid tot wel 63 km afleggen, dankzij de 8,9 kWh lithium-ion-polymeerbatterij.

Volop rijplezier

Hyundai’s zestraps automatische transmissie met dubbele koppeling (DCT) geeft snelle feedback voor een sportief en efficiënt rijgedrag.

Motor van de Ioniq Plug-in Hybrid
Ioniq Plug-In Hybrid van Hyundai
Krachtig en wendbaar

Het opvallende, aerodynamische silhouet van de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid straalt dynamiek uit. Dankzij de innovatieve toepassing van lichtgewicht aluminium en staal met extra hoge treksterkte biedt de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid stabiliteit op snelheid en een laag energieverbruik.

ECO Driving Assist System (ECO DAS)

ECO-DAS omvat de unieke voorziening Coasting Guide die de weg en route-informatie analyseert om te zorgen voor een minimaal benzineverbruik. Voer vooraf de bestemming in het navigatiesysteem in en ECO-DAS waarschuwt van tevoren waar je snelheid moet minderen om afremmen en het brandstofverbruik te minimaliseren. Met een volledig opgeladen batterij en onder ideale omstandigheden kan de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid in volledig elektrische modus tot wel 63 km* afleggen. In gecombineerde modus (EV+hybride) heeft de Hyundai IONIC Plug-in Hybrid een actieradius van meer dan 1.100 km**.

* Gebaseerd op de New European Driving Cycle.
** Praktijkresultaten kunnen afwijken en zijn afhankelijk van rijstijl, snelheid, buitentemperatuur, rijomstandigheden en het gebruik van airconditioning en andere comfortvoorzieningen aan boord.

Aerodynamica Acceleratie

Exterieur

Alle high-performance elementen van de indrukwekkend aerodynamische carrosserie
van de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid zijn ideaal op elkaar afgestemd. Ze werken
perfect samen voor optimale prestaties.

 • Voorzijde

  De voorzijde van de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid oogt als een masker en straalt kracht en originaliteit uit.

  • Harmonieus design

   De fraaie achterspoiler, lage ramen, verlichtingunits, contrasterende inzetten in de bumpers en kenmerkende blauwe accenten completeren het harmonieuze design van de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid.

   Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid 2017
   Detail koplampen Ioniq Plug-In Hybrid

   LED-koplampen

   De slanke koplampunits zijn voorzien van meervoudige LED-projectoren voor zowel dim- als grootlicht. LED-lampen zijn zowel helderder als zuiniger in energieverbruik dan conventionele lampen.

   Detail koplampen Ioniq Plug-In Hybrid

   LED-dagrijverlichting (DRL)

   De C-vormige LED-dagrijverlichting accentueert de luchtinlaten in de bumper. De luchtopeningen reduceren via Active Airflow de turbulentie rond de voorwielen.

   • Lucht inlaat via de grille - Ioniq Plug-in Hybrid
   • Lucht inlaat via de grille - Ioniq Plug-in Hybrid
   • Lucht inlaat via de grille - Ioniq Plug-in Hybrid

   Vorm en functie

   Actieve lamellen in de grille openen en sluiten zich automatisch en stapsgewijs om de aerodynamica te optimaliseren. De radarsensor van de Smart Cruise Control (SCC) is onopvallend in de verchroomde grille ondergebracht. Met de kenmerkende blauwe balk onderscheidt de hybrideversie van de IONIQ zich van de andere versies.

   !Alleen in bepaalde regio’s leverbaar.

 • Zijkant

  Een strak en verfijnd design, geïnspireerd op de stroming van de wind.

  • Harmonieus design

   De fraaie achterspoiler, lage ramen, verlichtingunits, contrasterende inzetten in de bumpers en kenmerkende blauwe accenten completeren het harmonieuze design van de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid.

   Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid
   Detail buitenspiegel  Ioniq  Plug-In Hybrid

   Slanke buitenspiegels

   De slanke, gestroomlijnde spiegelkappen zijn voorzien van een rand die de luchtstroming afleidt voor minder windgeruis en betere aerodynamica.

   Schuif-/kanteldak van de   Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid

   Schuif-/kanteldak

   Het panoramische schuif-/kanteldak kan ver open en geeft het interieur een open en lichte ambiance.

   Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid

   Lichtmetalen 16-inchwielen

   De stijlvolle lichtmetalen wielen zijn aerodynamisch vormgegeven om luchtwerveling te verminderen, wat ook het brandstofverbruik beperkt.

   Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid

   Aerodynamisch fastback-design

   Opvallende designelementen zijn geïntegreerd in de
   vloeiend gevormde oppervlakken van de carrosserie.

 • Achterzijde

  De horizontale indeling benadrukt de breedte van de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid en zijn sportieve, unieke uitstraling.

  • Harmonieus design

   De fraaie achterspoiler, lage ramen, verlichtingunits, contrasterende inzetten
   in de bumpers en kenmerkende blauwe accenten completeren het harmonieuze design van
   de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid.

   Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid
   Detail achterkant van Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid

   Bumper met kenmerkend blauw accent

   De achterzijde van de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid valt op door krachtige horizontale elementen die de grote spoorbreedte en de sportieve uitstraling accentueren.

   Plug-in Hybrid in de Hyundai Ioniq serie

   Achterlichtunits

   De achterlichtunits geven achteropkomend verkeer duidelijk de intenties van de bestuurder weer. De LED-achterlichten zijn helderder en energiezuiniger dan conventionele achterlichten en versterken het fraaie design van de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid.

   Geïntegreerde spoiler - Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid

   Geïntegreerde achterspoiler

   De geïntegreerde achterspoiler van de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid vermindert de turbulentie achter de auto en de luchtweerstand. Tegelijk vergroot hij de druk op de achterwielen, voor extra stabiliteit op snelheid.

Interieur

Het ruime interieur van de Hyundai IONIQ Plug-in
Hybrid zit vol kenmerkend, puur design.

Dashboard van Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid

Supervision-cluster met 7-inch
LCD-kleurenscherm

Het indrukwekkende Supervision-cluster heeft een hoge resolutie 7-inch LCD-kleurenscherm voor een kleurrijke,
heldere weergave en een optimale afleesbaarheid.

Middenconsole - Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid

Altijd verbonden

De centraal geplaatste 8-inch kleurentouchscreen biedt toegang tot het connectiviteitszenuwcentrum van de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid. De functies Apple CarPlay™/Android Auto™, LIVE Services en het geheel nieuwe navigatieplatform maken elke reis heel makkelijk. Er is ook een premium Infinity-geluidsinstallatie en een draadloos oplaad-functie voor compatible smartphones.

Geventileerde stoelen voorin in de Plug-in Hybrid van de Hyundai Ioniq serie

Geventileerde stoelen voorin

Blijf de hele zomer en elke rit fris en koel, dankzij het ventilatiesysteem met drie standen dat is ingebouwd in de voorstoelen.
Interieur - Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid

Zichtbare kwaliteit die ook aangenaam aanvoelt

De opvallende verchroomde accenten op versnellingspookknop, pedalen en dorpelpanelen benadrukken de kwaliteit in het interieur.

Prestaties Plug-in Hybrid

De IONIQ Plug-In Hybrid is uitgerust met een speciale aandrijflijn die rijplezier
toevoegt aan de bekende milieuvoordelen van een hybride-aandrijflijn.

Als de 1.6-liter benzinemotor en de elektromotor optimaal samenwerken, bedraagt het gecombineerde vermogen maar liefst 104 kW (141 pk). Maar ze werken ook onafhankelijk van elkaar, als de omstandigheden daarom vragen,. Overschakelen van volledig elektrische aandrijving naar hybrideaandrijving of naar aandrijving door uitsluitend de benzinemotor verloopt vrijwel onmerkbaar. In volledig elektrische modus kan de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid tot wel 63 km afleggen, dankzij de 8,9 kWh lithium-ion-polymeerbatterij.

Motor vermogen - Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid

1.6 Kappa
GDi-benzinemotor
  44,5 kW
elektromotor

Automaat met dubbele koppeling (DCT)

Hyundai’s zestraps automatische transmissie met dubbele koppeling (DCT) geeft snelle feedback
voor een sportief en efficiënt rijgedrag.

Motor vermogen - Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid

Opladen

In-Cable Control Box-oplaadkabel (ICCB) - Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid
In-Cable Control Box-oplaadkabel (ICCB)

Deze kabel komt overal van pas om de batterij van de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid eenvoudig op te laden. Hij is geschikt voor een standaard huishoudelijk stopcontact, zodat de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid ook met wisselstroom (AC) van het stroomnetwerk thuis is op te laden.
Garantie

Gemoedsrust is standaard. De Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid wordt geleverd met dezelfde veelomvattende garanties als alle andere Hyundai-personenauto’s. Plus een extra garantie op de krachtige batterij.

Hyundai biedt op de IONIQ Plug-in Hybrid vijf jaar garantie op de aandrijflijn, de besturing, de wielophanging en het remsysteem.

Vijf jaar garantie zonder kilometerbeperking
Vijf jaar garantie zonder kilometerbeperking
8 jaar / 200.000km batterij garantie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!

Deze taxatie wordt mogelijk gemaakt door Hyundai Motor Netherlands b.v. en is geheel gratis. De door jouw verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. Je ontvangt per e-mail een offerte van jouw Hyundai-dealer, waarbij voor de taxatie van je huidige auto de Autotelex Koerslijst als richtlijn is genomen, is gekeken naar de actuele vraag en het aanbod op de regionale markt en waarbij de Hyundai-dealer aanneemt dat jouw auto in goede staat verkeert. Zaken die daarnaast bij het bepalen van de offerte een grote rol spelen zijn o.a. leeftijd, kilometerstand en onderhoudshistorie. Indien jouw huidige auto niet in goede staat verkeert en/of de onderhoudshistorie en kilometerstand niet naar verwachting is, kan het inruilvoorstel door de Hyundai-dealer worden aangepast naar de werkelijke waarde van jouw huidige auto. Met het accepteren van de voorwaarden geef je aan dat je de voorwaarden begrijpt en aanvaardt.

×
close

The image may differ from the actual product.
contact Neem
contact op
offerte Offerte aanvragen