Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer

Reviews & Ratings Hyundai KONA

Hyundai KONA 9.323
Hyundai KONA

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Guus; St. Odili?nberg20-06-2018
      (10.0)

      Na vele jaren met heel veel plezier gereden te hebben in een Hyundai Tucson nu overgestapt naar de sportievere Kona. De dochter heeft de Tucson overgenomen en the kids hoeven niet meer mee; dus een kleinere auto werd een logische stap. Allereerst bedenkingen over de driecilinder motor van de Kona. Maar; wat is die fel. Een goede keuze in het kader van het milieu En gunstiger voor eigen beurs! Tot nu toe bevalt de Kona uitstekend: fijne wegligging, voldoende comfort en lekker zuinig. Kortom .... een fijne auto!

    • Willem Warbout15-06-2018
      (8.9)

      heerlijke auto, rijcomfort is perfect. zeker op de snelweg in de hoogste versnelling zeer rustig en solide rijgedrag. in mijn uitvoering alle opties perfect.

    • Theo Bevaart12-06-2018
      (9.4)

      Rij nu 2 maanden in deze auto. Het is een lust om in deze auto te rijden. Zowel het interieur als het exterieur ziet er sportief uit. Ondanks de 1.0 motor is het een pittige auto. Zeker een aanrader.

    • kees Starreveld08-06-2018
      (10.0)

      Na ruim 30 jaar ben ik over gestapt van een diesel auto naar een benzine auto nml de Hyundai Kona hiervoor reed ik de i30 en de ix35 ik dacht dat er voor de leerlingen een groot verschil zou zijn vwb de bediening van de koppeling maar de leerlingen en ik zelf vinden deze auto heel makkelijk in de bediening hij rijd vlot en er zit heel veel luxe op zodat dit voor de rijschool een auto uit duizenden is ik heb de auto nu twee maanden en al 10000 kilometer mee gereden maar wil niks anders meer ben zeer tevreden en heb al andere rijscholen deze auto aangeraden een heeft er acht gekocht en is ook super tevreden dus als er iemand aan mij vraagt wat vindt jij van de Kona kan ik alleen maar zeggen KOPEN.

    • Geert Wieren07-06-2018
      (9.1)

      Sinds enkele maanden in het bezit van onze mooie kona. Inmiddels ruim 6000 klm gereden en zeer tevreden. 2 Weken na ontvangst op vakantie gegaan naar Oostenrijk met onze caravan achter de kona. Een hele mooi en goede combinatie. De kona heeft geen enkele moeite met onze caravan van geladen 1000 kg. Wij zijn op ??n dag naar Oostenrijk gereden en wat ons vooral opviel was hoe fris wij uitstapten. De kona heeft prima stoelen en een hele fijne wegligging. Wij verheugen ons op de volgende vakantie waarbij we weer kunnen genieten van onze fijne auto.

    • Jacques Broeders07-06-2018
      (10.0)

      Vanaf 4 januari 2018 ben ik de trotse eigenaar van een Kona Comfort met Plus Packet. Het was wel even wennen met al die technische snufjes waarmee deze sportieve en soepel rijdende Hyundai is uitgerust. Maar al de gemakken die dit meebrengt wennen snel, en al die gouden sterren hierboven verdient deze auto beslist. Om niet al te positief over te komen heb nog wel een minpuntje, ik betrap me er namelijk op nu meer gebruik te maak van de auto dan vooreen, hoewel dat ook een Hyundai was waar ik naar tevredenheid 5 jaar in heb gereden.

    • Bert Bakker07-06-2018
      (8.3)

      Onze Kona is voor ons een droom die uitkomt, op onze pensioen leeftijd wilde we graag nog een keer een stoere nieuwe auto. daarom was voor ons de keus snel gemaakt toen de nieuwe Kona uit kwam. Na voor mijn werk met Hyunda gereden te hebben, de Tucson en de IX35 moesten we nu priv? voor een andere auto gaan kijken. na de proefrit met de Kona hebben we gelijk besloten om de auto aan te schaffen. We rijden er nu 3 maanden mee en het is een heerlijk vlotte en sterke auto, de elektrische fietsen achterop voor een dagje heerlijk weg. Zo hopen we er nog jaren in gezondheid plezier aan te hebben. Groet Bert en Janny Bakker.

    • Hans Verschoor07-06-2018
      (9.7)

      Een hele goede keus bij de aanschaf van de nieuwe Kona, zeer tevreden over kwaliteit en veiligheid. Mooi model en van alle gemakken voorzien.

    • A. Clarisse07-06-2018
      (6.9)

      Na een iX20 is dit een hele overstap. Ik mis de automatisch inklapbare spiegels maar het prijsverschil van de uitvoering van de Kona waar dit wel op zit is dat mij niet waard. Ik heb er een trekhaak op laten zetten maar nu protesteren de achteruit rij sensoren frequent en heb ik ze uit moeten zetten. gelukkig nog een achteruitrijkamera. Het opberg vak in het midden van de consol is ronduit slecht geplaatst.en is meer een obstakel dan een handige armsteun met opberg ruimte. De auto zelf rijdt heerlijk en de rest van het interieur is prima. Als ik nu opnieuw een auto zou kiezen dan denk ik dat de Kona het niet zou worden..

    • Alex05-06-2018
      (8.3)

      De Hyundai Kona is een mooie auto met een sportieve uitstraling. Deze heeft een uitgebreid assortiment aan opties (Comfort Plus). De wegligging is zeer goed. De 1.0 motor met een indrukwekkende 120pk presteert opmerkelijk goed. Dit brengt wel direct een negatieve punt met zich mee. Het gemiddelde verbruik valt best tegen. Met veel beheersing blijft het bij 6,8 L/km te brengen (slordige 1 op 15). De LED stadsverlichting is erg fraai, maar zodra het donker wordt en het dimlicht ook aan gaat, valt het eigenlijk weer tegen. Er ontstaat een vreemde combinatie van mooi fel wit licht (LED) boven een minder fel geel licht (halogeen). Achteraf nog nagevraagd of er een (betaalbare) oplossing is om ook het dimlicht gelijk te maken aan stadsverlichting, maar dit blijkt niet mogelijk volgens de dealer in Amsterdam Zuidoost. Het interieur van de auto is erg mooi afgewerkt. Enige punt van kritiek is het tekort aan opbergvakken. Er is alleen een handschoenenkastje en opbergvak in het midden.

    • Wilfried Willemen23-05-2018
      (8.9)

      We zijn blij verrast van het vermogen (120pk) van onze nieuwe Kona comfort- plus. Met name de power die de auto heeft bij het trekken van onze caravan.(1000 kg beladen) Auto met caravan combinatie gaat lekker mee met het verkeer. Bij kruis snelheid van 95 km/u voldoende power over om in te halen. Auto trekt de caravan probleemloos in zijn zesde versnelling bij 95 km/uur en een toerental van 2000 t/pm Verbruik ongeveer 1 op 10 km.

    • Nico Boeren12-03-2018
      (9.4)

      Geweldige auto zeker de premium versie.gekocht bij Barten in Duivendrecht een uitstekende dealer betrouwbaar en deskundig personeel

    • Bastiaan Meijboom06-02-2018
      (10.0)

      Na een paar jaar gereden te hebben in de I40 tot volle tevredenheid, sinds kort overgestapt naar de KONA Premium . Deze had ik blind besteld in oktober 2017. Kleur Velvet Dune. Vorige week kon ik hem halen bij onze dealer in Spijkenisse. Fantastische kleur geen spijt dat ik deze kleur had gekozen. Mooi ontwerp en goed overzichtelijk design. Rijeigenschappen zijn goed en de veiligheidsvoorzieningen zijn uitstekend en werken snel en goed naar behoren. Navigatie werkt uitstekend en is snel met het verwerken van de route.Audio systeem van Krell is fantastisch en geeft een perfect geluid. De 1.0 T motor is ruim voldoende om goed mee te kunnen in het verkeer. Sportieve auto gewoon doen!

    • Michel Annot06-02-2018
      (9.1)

      We rijden nu 6 weken met de Kona en zijn er super blij mee. Ik vind hem behoorlijk zuinig. Wat mij vooral bevalt dat hij lekker kan mee komen in het verkeer . De auto is ook behoorlijk stil ondanks de 18 inch velgen. Kortom een prima auto. Natuurlijk zijn er ook wel min puntjes. Wat mij vooral stoorde was het licht in de koplampen dit gaf een gele gloed.In verhouding met de led-verlichting stoorde ik mij daar aan door de dealer zijn daar nieuwe witte lampen in gezet . Nogmaals super blij mee.

    • fam. Kollmer16-01-2018
      (9.1)

      sinds kort in het bezit van een super mooi model van hyundai, het nieuwste model uit het nest.....de KONA, comfort uitvoering in ceramic blue. in combinatie met winterbanden op lichtmetalen velgen werkelijk een plaatje om te zien. bij de dealer prettig geholpen. mocht u nog twijvelen over de aankoop van zo,n mooie KONA.......niet langer over nadenken maar gewoon een proefrit gaan maken en u bent vekocht. hij is lekker pittig, heeft een goede wegliging, fijn interieur. 1 persoonlijk verbeter puntje ,de passagiers stoel hoger of ook in hoogte instelbaar dan zou de KONA helemaal af zijn

    • Gerrit Horst09-01-2018
      (10.0)

      Sinds 4 weken rijden wij in deze prachtige auto. Voldoet zeker aan onze wensen. Zeer sportieve auto met een mooie uitstraling. Wij hebben de comfort extra's en in de kleur ceramic blue.